iCons-Hungary: Tréning, coaching, tanácsadás, mérés & teszt

Üzleti stratégiák és személyes kompetenciák fejlesztése

Szolgáltatás keresés

Keresett kifejezés:
Szolgáltatásaink:

Facebook

Kapcsolat

iCons-Hungary Kft.

Cím: 6723 Szeged, Sándor u. 13.

 

Munkatársaink:

Környei Imre:

mobil: +36 20 474 3214

e-mail

Dr. Fedor István

mobil: +36 20 327 4859

e-mail

Fedor György

mobil: +36 30 360 1914

e-mail

  

Céges adatok:

Statisztikai számjel: 14268449-7022-113-06

Munkatársaink

Környei Imre

Környei Imre

30 év tanácsadói, 28 év tréneri és 13 év coaching tapasztalattal rendelkezek, több mint 1.200 óra egyéni coachingot, s több mint 300 óra team coachingot tartottam.
1987 óta dolgozom trénerként és tanácsadóként: először termelési rendszerek hatékonyságnövelésével foglalkoztam, majd stratégiai tervezéssel és szervezetfejlesztéssel. Trénerként elsősorban vezetői programokat tartok. Coachként főleg megoldásközpontú megközelítést alkalmazok.

tovább

dr. Fedor István

dr. Fedor István

1990-es évek eleje óta tartok készségfejlesztő, személyiségfejlesztő tréningeket. Szegedi egyetemi karrier után váltottam szervezetfejlesztési, tanácsadási irányba. Humán fejlesztő programokban, vezetésfejlesztőként, illetve egyéni és csoportos coachként dolgozom.

tovább

Fedor György

Fedor György

Közel 20 éve dolgozok tanácsadóként, 2004 óta tartok készségfejlesztő, személyiségfejlesztő tréningeket. Az utóbbi években leginkább vezetői és vezetői utánpótlás fejlesztéssel foglalkozok, változás menedzsment és kompetencia fejlesztő folyamatokat támogatok. Eddig több, mint 2000 óra vezetői és szakértői coachingot, team coachingot tartottam.

Új fókuszterületeim a szimulációk, a PCM, a Mentális Állóképesség és a Design Thinking.

tovább

Géczi Zoltán

Géczi Zoltán

Team coach, Tréner, Mediátor
10 éve foglalkozom egyének és szervezetek fejlesztésével, trénerként, tanácsadóként. Nagy hatékonyságú, örömteli, és rugalmasan megújulni képes csapatok kialakítására törekszem. Nagyon szeretem a hivatásomat.

tovább

dr. Szentmihályi Károly

dr. Szentmihályi Károly

1991 óta tartok tréningeket, 1999 óta coachingokat – mások fejlesztését, tanítását hivatásomnak érzem.
Úgy gondolom, életfeladatunk, hogy minél többet kihozzunk magunkból, és másokat is erre mozgassunk. Fontos számomra, hogyan érhetjük el a tudatosabb, magabiztosabb, felelősségteljesebb, rugalmasabb gondolkodás elsajátítását.

tovább

Balogh Péter

Balogh Péter

20 éve tartok tréningeket, eddig több mint 60 vállalatnál és nonprofit szervezetnél dolgoztam.
Munkám során arra törekszem, hogy ügyfeleimmel és tréning résztvevőimmel fokozzuk tudatosságukat, meglévő erősségeikre építve növeljük eredményességüket, és képes legyek magasabb szintre juttatni őket a megcélzott területeken.

tovább

Varga-Sásváry Mónika

Varga-Sásváry Mónika

Több, mint 20 éve dolgozom humán erőforrás területen szakértői, illetve vezetői pozíciókban. Sokrétű szakmai tapasztalataimat hazai nagyvállalati, multinacionális és önkormányzati környezetben szereztem. 2011 óta dolgozom tanácsadóként. Tanácsadói munkám során közel 40 cég több, mint 120 különböző HR alrendszerének kialakítása kötődik a nevemhez.

tovább

Munkácsi Katalin

Munkácsi Katalin

Több, mint 20 éve dolgozom HR területen. HR vezetőként, multinacionális vállalatoknál tapasztalatot szereztem a toborzásban, a munkatársak csapattá kovácsolásában, képzésében és fejlesztésében. Nagy gyakorlatom van a bérköltség gazdálkodás és HR adminisztráció területén.

Munkám során támogattam a felső vezetést a vállalati HR stratégia fejlesztésében, a projektek bevezetésében.

tovább

Varga Ágnes

Varga Ágnes

Az, hogy honnan jöttem, talán kevésbé fontos, mint az, ami felé tartok. Közgazdászként megtanultam rendszerekben, szisztémában, stratégiában gondolkodni, kereteket adni és tartani. Majd a vezetői, később térneri és coach munkáim segítettek felfedezni az emberek irányításának intuitívabb, rugalmasabb oldalát, egyfajta megtartó erőt magamban, mely erős, ugyanakkor rugalmas, nem merev. A tisztánlátás felé törekszem, hogy annak lássam a dolgokat, embereket, amik.

tovább