iCons-Hungary: Tréning, coaching, tanácsadás, mérés & teszt

Üzleti stratégiák és személyes kompetenciák fejlesztése

Szolgáltatás keresés

Keresett kifejezés:
Szolgáltatásaink:

Facebook

Kapcsolat

iCons-Hungary Kft.

Cím: 6723 Szeged, Sándor u. 13.

 

Munkatársaink:

Környei Imre:

mobil: +36 20 474 3214

e-mail

Dr. Fedor István

mobil: +36 20 327 4859

e-mail

Fedor György

mobil: +36 30 360 1914

e-mail

  

Céges adatok:

Statisztikai számjel: 14268449-7022-113-06

Balogh Péter

 

Balogh Péter

20 éve tartok tréningeket, eddig több mint 60 vállalatnál és nonprofit szervezetnél dolgoztam.
Munkám során arra törekszem, hogy ügyfeleimmel és tréning résztvevőimmel fokozzuk tudatosságukat, meglévő erősségeikre építve növeljük eredményességüket, és képes legyek magasabb szintre juttatni őket a megcélzott területeken.

Az ELTE Bölcsészkarán 1994-ben szereztem pszichológusi oklevelet. 4 évvel később végeztem el a Munka- és szervezetpszichológus szakképzést.

Több évet tanítottam a Debreceni Egyetemen és a gödöllői Szent István Egyetemen.

Fontosnak tartom, hogy pszichológiai ismereteimet és a képzések során szerzett tapasztalataimat megbízhatóan és gyakorlati oldalról használjam fel a munkámban.

Szakterületeim:

• Ügyfélszolgálati kommunikáció

Sales tréningek

• Személyes hatékonyság fejlesztése

Stresszkezelés, megküzdési stratégiák

LinkedIn profil

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:

#2 - Mohar Márta2017.05.01. 19:20

Kedves Péter! Az ANY Biztonsági Nyomdában tartottál tréningeket pár éven kerszetül ( akkor még Állami Nyomda NyRt volt talán) most a 23 éves fiamat szeretném a nagybetűs életbe lehetőleg sikerrel elindítani , egy önbizalom növelő és saját maga eladását valami módon segítő tréningre szeretném küldeni én rajtad kivül nem ismerek senkit a Te munkádat nagyon szerettem és nagyon becsültem tudnál valamit ajánlani? mindenképpen tréningre gondolnék ahol hasonló koruakkal dolgozik együtt. Nagyon köszönöm ha megtisztelsz azzal , hogy elolvasod és válaszolsz is. megírom a tel. számomat is 20-598-6077
előre is köszönöm

Mohar Márta

#1 - Személyreszóló Facebook céges értékelések2016.10.27. 22:01

https://www.facebook.com/iConsHungary/reviews/

Öröm volt számomra Péterrel együtt dolgozni. Kezdeti kétségeimet hamar felváltotta a kézzel fogható eredményesség felett érzett öröm. Nagyon sok segítséget kaptam a munkámhoz és önmagam megismeréséhez. Ezek után bármikor örömmel várom a további tréningeket és mindenkinek csak ajánlani tudom.

Pétert ismerem a csapatból személyesen is. Pár éve dolgoztunk együtt és lenyűgözött a hozzáállásával, profizmusával és szakmai tudásával. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Én Péter ismerem - 16 éve. gyakorlati, de elméleti, szakmai tudás szempontjából is olyan kolléga, akivel minden területen (legyen az gyakorlati munka, közös cikkírás vagy egy egyetemi kurzus) örömteli együtt dolgozni. innovatív, inspiráló munkamód, és laza, könnyed és vidám szemlélet jellemzi, amely bárkit lelkesíteni tud.

Bár régen volt, nagyon is emlékszem, hogy Péterrel is, Imrével is nagyon jó volt együtt dolgozni! Kezdő trénerként befogadtak, segítettek, bátorítottak. Tanultam tőlük, láttam, milyen klassz tréningeket tartanak. Jó szívvel emlékszem ezekre az időkre, és csak ajánlani tudom őket mindenkinek!