iCons-Hungary: Tréning, coaching, tanácsadás, mérés & teszt

Üzleti stratégiák és személyes kompetenciák fejlesztése

Szolgáltatás keresés

Keresett kifejezés:
Szolgáltatásaink:

Facebook

Kapcsolat

iCons-Hungary Kft.

Cím: 6723 Szeged, Sándor u. 13.

 

Munkatársaink:

Környei Imre:

mobil: +36 20 474 3214

e-mail

Dr. Fedor István

mobil: +36 20 327 4859

e-mail

Fedor György

mobil: +36 30 360 1914

e-mail

  

Céges adatok:

Statisztikai számjel: 14268449-7022-113-06

dr. Fedor István

 

dr. Fedor István

1990-es évek eleje óta tartok készségfejlesztő, személyiségfejlesztő tréningeket. Szegedi egyetemi karrier után váltottam szervezetfejlesztési, tanácsadási irányba. Humán fejlesztő programokban, vezetésfejlesztőként, illetve egyéni és csoportos coachként dolgozom.

Pszichológus és orvos alapképzettségem van. A Szegedi Tudományegyetemen egyetemi adjunktusként dolgoztam, pszichológiát, változásmenedzsmentet és családterápiát is tanítottam. 2002-ben az egyetemet elhagyva intenzívebben fordultam a vezetésfejlesztés felé. Szervezeti és vezetésfejlesztési folyamatokban dolgozom tanácsadóként, coachként és trénerként.

További végzettségeim: Open University Open Business School - menedzsment diploma, PriceWaterhouseCoopers - akkreditált változáskezelési tanácsadó, diplomás szupervízor, akkreditált Human Synergistics tanácsadó. A Development Dimensions international és a Center for Leadership Studies akkreditált trénere vagyok. 

Leggyakrabban trénerként komplex vállalati vezetőfejlesztési programokban, tanácsadóként szervezeten belüli konfliktusok kezelésében, együttműködés fejlesztésben, stratégiai műhelyek vezetésében, illetve egyéni és csoportos coachként dolgozom.

Heti egy napot továbbra is gyermekpszichiáterként dolgozom a Heim Pál kórház Mentálhigiénés osztályán.

LinkedIn profil

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:

#1 - Flaskó Adrien2019.06.08. 22:22

nagyon tehetséges ,kiváló szakember,de nem csak szakmailag,hanem ,mint ember is kiváló és becsületes-Jó lenne ,ha sokan lennének a hozzá hasonló rendes emberek a világban.Mindig tiszteltem és tisztelni is fogom egész életemben. Flaskó Adrien