iCons-Hungary: Tréning, coaching, tanácsadás, mérés & teszt

Üzleti stratégiák és személyes kompetenciák fejlesztése

Szolgáltatás keresés

Keresett kifejezés:
Szolgáltatásaink:

Facebook

Kapcsolat

iCons-Hungary Kft.

Cím: 6723 Szeged, Sándor u. 13.

 

Munkatársaink:

Környei Imre:

mobil: +36 20 474 3214

e-mail

Dr. Fedor István

mobil: +36 20 327 4859

e-mail

Fedor György

mobil: +36 30 360 1914

e-mail

  

Céges adatok:

Statisztikai számjel: 14268449-7022-113-06

Fedor György

 

Fedor György

Közel 20 éve dolgozok tanácsadóként, 2004 óta tartok készségfejlesztő, személyiségfejlesztő tréningeket. Az utóbbi években leginkább vezetői és vezetői utánpótlás fejlesztéssel foglalkozok, változás menedzsment és kompetencia fejlesztő folyamatokat támogatok. Eddig több, mint 2000 óra vezetői és szakértői coachingot, team coachingot tartottam.

Új fókuszterületeim a szimulációk, a PCM, a Mentális Állóképesség és a Design Thinking.

2001-ben végeztem a Szegedi Egyetemen, ahol közgazdaságtant tanultam, majd 2002-ben a Debreceni Egyetemen pszichológia és angol szakfordító diplomát kaptam. Specializációként a pszichológián belül a tesztek, elégedettség vizsgálatok és egyéb mérések kialakításával kapcsolatos modelleket és módszertanokat sajátítottam el.

Több kompetencia modell kialakításában vettem részt. A kiválasztás terén a tesztek mellett az értékelő és fejlesztő központok terén szereztem több, mint 15 éves gyakorlatot. Jelenlegi fókuszterületeim a személyes és csoportos képzések, kompetencia fejlesztések, tréningek, szimulációk. Változásmenedzsment szimulációt már több, mint 140 csoportnak tartottam az elmúlt évek során.

2007-ben részt vettem az Euro-Contact Business School képzésén. 2014-ben végeztem el az ICF megoldás fókuszú Brief Coach képzését és tettem Professional Certified Coach (PCC) nemzetközileg elismert vizsgát. 2017-ben megszereztem a PCM tréneri akkreditációt. 2018-ban részt vettem Amszterdamban a Desing Thinking tréner képzésen.

LinkedIn profil

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:

#1 - Személyreszóló Facebook céges értékelések2016.10.22. 12:33

https://www.facebook.com/iConsHungary/reviews/

Lenyűgőzött a tréner profimusa, hozzáértése, szakmai fekészültsége! Mindíg vártam az újabb találkozást, mert tudtam hogy hasznos és érdekfeszítő dolgokkal fogok találkozni. Gyuri, köszönöm szépen a munkádat és a tanácsaidat!

Well experienced coaching company cooperating with my company for two years. György, owner of Icons coached some managers of our company. Results they reached leaded to a strong management causing competitive firm as well.

Gyurival együtt dolgozni nagyszerű élmény. Az elméletet a paraktikumon keresztül sajátítjuk el, illetve értjük meg. Olyan szervezetfejlesztési eszköztárat ad át, melyet nem lehet könyvből autodidaktikus módon elsajátítani. Mindezt magabiztos mentorként teszi. Csak ajánlani tudom a vele való együttműködést.

Nagy örömömre szolgált, mikor megtudtam, hogy az ICons-nál az a 3 tréner dolgozik, akiket én egyenként is az 5* kategóriába sorolok. A munkámban és a privát életemben is sokat segítettek útmutatásaikkal, tanácsaikkal. Örülök, hogy velük dolgozhattam és dolgozok a közeljövőben is.

Gyuri számomra vezetői helyzetek megoldásában nyújtott komoly segítséget. A beszélgetéseink hatékonyak, célravezetők voltak és minden esetben megfogható eszköz(öke)t adtak a kezembe. Gyuri mindezt játszi könnyedséggel művelte. Köszönet érte!

Nagy szakmai tudással és gyakorlattal kezel, tanít Gyuri minden problémás helyzetet úgy, hogy a jövőben felismerni, megoldani és tanulni belőle egyértelmű legyen.

A tanfolyamok után tudatosabb lettem, és 3 év elteltével még mindig eszembe jutnak az ott tanultak amiket sikeresen hasznosítok. Gyuri nagyon jó tréner és tetszett hogy őszintèn figyelt Ránk.

Gyuri segített felkészülni egy fontos meghallgatásra. Pontosan tudta, mire van szükségem, és pontosan úgy segített, ahogy arra szükségem volt. Számomra Gyuri lett a coaching etalonja!

Gyurit, több mint 15 éve ismerem. Munkájában mindig a maximumra és a tökéletesre törekszik. Felkészült és kiváló szakember. Meleg szívvel ajánlom Őt és cégét!

Nagyszerű ember, fantasztikus szakértelem és felkészültség! Kiváló emberismeret, odafigyelés! Személyre szabottan és csapatban is kiválóan figyel, segít, rávezet! Szuper élményben volt részünk többször is! Remélhetőleg lesz még alkalmunk vele "dolgozni"! Természetesen Gyurival! Köszönjük neked!