iCons-Hungary: Tréning, coaching, tanácsadás, mérés & teszt

Üzleti stratégiák és személyes kompetenciák fejlesztése

Szolgáltatás keresés

Keresett kifejezés:
Szolgáltatásaink:

Facebook

Kapcsolat

iCons-Hungary Kft.

Cím: 6723 Szeged, Sándor u. 13.

 

Munkatársaink:

Környei Imre:

mobil: +36 20 474 3214

e-mail

Dr. Fedor István

mobil: +36 20 327 4859

e-mail

Fedor György

mobil: +36 30 360 1914

e-mail

  

Céges adatok:

Statisztikai számjel: 14268449-7022-113-06

Környei Imre

 

Környei Imre

30 év tanácsadói, 28 év tréneri és 13 év coaching tapasztalattal rendelkezek, több mint 1.200 óra egyéni coachingot, s több mint 300 óra team coachingot tartottam.
1987 óta dolgozom trénerként és tanácsadóként: először termelési rendszerek hatékonyságnövelésével foglalkoztam, majd stratégiai tervezéssel és szervezetfejlesztéssel. Trénerként elsősorban vezetői programokat tartok. Coachként főleg megoldásközpontú megközelítést alkalmazok.

Gépészmérnöki és MBA diplomával illetve nemzetközi coach képesítéssel rendelkezek.

Vezetői tapasztalataim: Az Euro-Contact Business School alapítója voltam illetve több multinacionális cégnél dolgoztam ügyvezető igazgatóként a kereskedelmi szektorban.

Több kompetencia modell készítésében vettem részt, amit később vezetők, szakértők fejlesztésére használtunk fel.

2013 februárjában szereztem meg Professional Certified Coach (PCC) minősítésemet. 2017 októberétől akkreditált PCM tréner vagyok.

Coaching specifikus végzettségem:

 • PCM Coaching
 • Action Learning Team Coaching
 • Solution Circle Team Coaching
 • Brief Coaching

 

Szakterületeim:

 • szervezetfejlesztés
 • stratégiai workshopok
 • nagycsoportos programok
 • Vezetői és együttműködésfejlesztő tréningek
 • vezetői coaching
 • AC és DC
 • szimulációk
 • Kompetencia és elégedettség mérések
 • blended learning

 

Mobil: +36 20 474 3214

e-mail 

LinkedIn profil

 

SlideShare publikációim ide klikkelve érhetők el.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:

#1 - Személyreszóló Facebook céges értékelések2016.10.22. 10:12

https://www.facebook.com/iConsHungary/reviews/

Imrével több mint tíz éve találkoztam. Szemléletbeli változásom segítette. Köszönöm Neki!

Környei Imre tréner rendkívül sok segítséget nyújtott cégünk szervezetfejlesztésében. Tanácsaival, ötleteivel támogatta, hogy a kollégák a legjobb teljesítményt hozzák ki magukból. A kollégák örömmel vettek részt az elemző, önfejlesztő beszélgetéseken. A közös munka építőleg hatott a munkahely egészére.

Hosszú távon hasznos gondolkodásmód kialakításában segítenek, és "tűzoltást" is nagyon hatékonyan látnak el! A "nehéz esetek"-kel ☺is megtalálják a közös hangot!
Minden helyzetre van emberük!
Velük nincsenek szimpla beszélgetések, mindig tanulhatunk tőlük valamit. Mondataik nem csak tapasztalatról, hanem humorérzékről is tanúskodnak.
Környei Imre és Szentmihályi Károly tréningjei valóban építették a csapatunk! ...és egyéni számban (coaching) is remek eredményeket hoznak! ;)

Imre egy ritka értékes ember, örülök, hogy volt szerencsém együtt dolgozni vele hosszú éveken át, sokat tanultam tőle és tudom, hogy mindig bizalommal fordulhatok felé. Mind emberileg, mind szakmailag csak a legjobbakat tudom mondani!

Nagy örömömre szolgált, mikor megtudtam, hogy az ICons-nál az a 3 tréner dolgozik, akiket én egyenként is az 5* kategóriába sorolok. A munkámban és a privát életemben is sokat segítettek útmutatásaikkal, tanácsaikkal. Örülök, hogy velük dolgozhattam és dolgozok a közeljövőben is.

Több olyan tréningen volt módom rész venni, amit Környei Imre koordinált, sokat tanultam tőle például az időgazdálkodásról, a kollégákkal való kapcsolatok kiépítéséről, a problémás szituációk megoldásáról. Sajátos módszereinek köszönhetően azt veszed észre, hogy jól érzed magad az óráin, s egyáltalán nem érzed felesleges időtöltésnek.

Bár régen volt, nagyon is emlékszem, hogy Péterrel is, Imrével is nagyon jó volt együtt dolgozni! Kezdő trénerként befogadtak, segítettek, bátorítottak. Tanultam tőlük, láttam, milyen klassz tréningeket tartanak. Jó szívvel emlékszem ezekre az időkre, és csak ajánlani tudom őket mindenkinek!

Vezetői karrierem kezdetén Imre tanárom volt az egyetemen! Jó alapokat kaptunk tőle! Ő az az ember, aki tudja és tanítja! Minden sikerre predesztinált ami mellé odateszi a nevét!