iCons-Hungary: Tréning, coaching, tanácsadás, mérés & teszt

Üzleti stratégiák és személyes kompetenciák fejlesztése

Szolgáltatás keresés

Keresett kifejezés:
Szolgáltatásaink:

Facebook

Kapcsolat

iCons-Hungary Kft.

Cím: 6723 Szeged, Sándor u. 13.

 

Munkatársaink:

Környei Imre:

mobil: +36 20 474 3214

e-mail

Dr. Fedor István

mobil: +36 20 327 4859

e-mail

Fedor György

mobil: +36 30 360 1914

e-mail

  

Céges adatok:

Statisztikai számjel: 14268449-7022-113-06

Varga Ágnes

 

Varga Ágnes

Az, hogy honnan jöttem, talán kevésbé fontos, mint az, ami felé tartok. Közgazdászként megtanultam rendszerekben, szisztémában, stratégiában gondolkodni, kereteket adni és tartani. Majd a vezetői, később térneri és coach munkáim segítettek felfedezni az emberek irányításának intuitívabb, rugalmasabb oldalát, egyfajta megtartó erőt magamban, mely erős, ugyanakkor rugalmas, nem merev. A tisztánlátás felé törekszem, hogy annak lássam a dolgokat, embereket, amik.

Mióta az eszemet tudom, mindig sportoltam. A sport számomra egyfajta önkifejezési mód volt. Egészen kicsi gyerekként jazz balett, majd rövid pályafutás a kajakkal. Később majorett és egészen hosszú idő latin táncosként a versenytáncok világában. Majd éles tűkanyar és kick-box, Shaolin kung-fu, futás, edzőterem és cross fit. Ki nem hagyva persze a lovaglást. A sport, a mozgás az életem szerves és elválaszthatatlan része, ahogy a belső munka is. Ugyanabba az irányba mutat a kettő, csak a coaching főként belül, a sport erőteljesebben (persze nem kizárólagosan) kívül dolgozik.

Több, mint 10 évet töltöttem vezetői oldalon, 8 éve pedig a tanácsadói térfelet erősítem. Valójában mindig jobb és jobb akartam lenni, ez hajt a munkám során is tanácsadóként, trénerként, coachként. Maximális figyelemmel igyekszem jelen lenni és minden helyzetben megtalálni a határozottság-lágyság egyensúlyát. Azt az egyensúlyt, ami a lehető legmesszebb visz a célok elérésének útján.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!