iCons-Hungary: Tréning, coaching, tanácsadás, mérés & teszt

Üzleti stratégiák és személyes kompetenciák fejlesztése

Szolgáltatás keresés

Keresett kifejezés:
Szolgáltatásaink:

Facebook

Kapcsolat

iCons-Hungary Kft.

Cím: 6723 Szeged, Sándor u. 13.

 

Munkatársaink:

Környei Imre:

mobil: +36 20 474 3214

e-mail

Dr. Fedor István

mobil: +36 20 327 4859

e-mail

Fedor György

mobil: +36 30 360 1914

e-mail

  

Céges adatok:

Statisztikai számjel: 14268449-7022-113-06

Munkatársaink_

Dr. Fedor István

Dr. Fedor István

1984-ben végeztem a Debreceni Orvostudományi Egyetemen és 1992-ben az ELTE pszichológia szakán. Pszichológus, diplomás szupervízor, csoport és személyiségfejlesztő és gyermekpszichiáter végzettségem van. A Know-How Fund és a Pricewaterhouse-Coopers által akkreditált változáskezelési tanácsadó vagyok. Az Open University Business School-nál 2004-ben menedzser diplomát szereztem. 1991. óta tartok készségfejlesztő, személyiségfejlesztő tréningeket. 1995 óta tanítok távoktatásos menedzserképzésben. 2000. óta dolgozom tanácsadóként, főként vezetésfejlesztési profillal. Az iConsban ügyvezető vagyok. Humán fejlesztő programokban, vezetésfejlesztésben, illetve egyéni és csoportos coachként dolgozom. Foglalkozom szervezeti kultúraelemzéssel, teljesítményértékelési rendszerek fejlesztésével és a non profit területen stáb szupervíziókat tartok. Heti egy napot továbbra is gyermekpszichiáterként dolgozom a Heim Pál kórházban.

LinkedIn profil:

http://hu.linkedIn.com/pub/istván-fedor/1a/43a/508

Fedor György

Fedor György

2001-ben végeztem a Szegedi Egyetemen, ahol közgazdaságtant tanultam, majd 2002-ben a Debreceni Egyetemen pszichológia és angol szakfordító diplomát kaptam. Specializációként a pszichológián belül a tesztek, elégedettség vizsgálatok és egyéb mérések kialakításával kapcsolatos modelleket és módszertanokat sajátítottam el. Több vezetői kompetencia és teljesítményértékelő modell kialakításában vettem részt. A kiválasztás folyamatában a tesztek mellett az értékelő és fejlesztő központok terén szereztem több, mint 10 éves gyakorlatot. Jelenlegi fókuszterületeim a személyes és csoportos képzések. 14 éve dolgozok tanácsadóként, 2004 óta tartok készségfejlesztő, személyiségfejlesztő tréningeket. Az utóbbi években leginkább vezetői és vezetői utánpótlás fejlesztéssel foglalkozok, változás menedzsment folyamatokat támogatok. Több éve tartok vezetői és szakértői coachingokat. 2007-ben részt vettem az Euro Contact Business School képzésén. 2014-ben végeztem a ICF akkreditált coach képzésen. Jelenleg az iCons ügyvezetője vagyok.

LinkedIn profil:

http://hu.linkedIn.com/pub/györgy-fedor/47/a4b/7a8

Környei Imre, PCC, MBA

Környei Imre, PCC, MBA

1987-ben végeztem a Budapesti Műszaki Egyetem Gépészmérnöki Karán az Üzemgazdaságtan Tanszéken. Majd 1995-ben szereztem MBA diplomát a The Open University Open Business School képzésén.
1987 óta dolgozom tanácsadóként. Először termelési rendszerek hatékonyságnövelésével foglalkoztam, majd az Euro-Contact Business School alapításában és működtetésében vettem részt. Több éves ügyvezetői tapasztalattal rendelkezem a multinacionális cégeknél a kereskedelmi szektorban.
Elsősorban stratégiai tervezéssel, szervezetfejlesztéssel, változásmenedzsmenttel foglalkozom, illetve vezetők képzésével, akár tréning, akár coaching formájában. Több kompetencia modell és hozzájuk kapcsolódó tesztek készítésében vettem részt, melyeket később vezetők és kollegák kompetenciáinak felmérésére és fejlesztésére használtunk fel.
27 év tréneri és tanácsadói tapasztalattal rendelkezem, több mint 900 óra egyéni coachingot, s több mint 300 óra team coachingot tartottam. 2013 februárjában megkaptam a PCC (Professional Certified Coach) minősítésemet az ICF-től (International Coach Federation), illetve bekerültem az IRCM (International Regulator for Coaching & Mentoring) nemzetközi coach adatbázisába.
Az iCons-Hungary Kft. ügyvezetője vagyok.
Módszer specifikus végzettségeim:
• Appreciative coaching
• Brief coaching
• Team coach - SolutionCircle
• Action Learning team coach

LinkedIn profil:

http://hu.linkedin.com/pub/imre-környei/31/a1b/5b3

Géczi Zoltán

Géczi Zoltán

Team coach, Tréner, Mediátor
Okleveles közgazdász diplomával és nemzetközi coach minősítéssel – Professional Certified Coach (PCC) – rendelkezem.
A mögöttem álló 7 év tréneri, coaching és más fejlesztői munkája, széleskörű módszertani és emberi tapasztalattal ruházott fel. 700 óra team coaching és 100 óra egyéni coaching tapasztalattal rendelkezem. Munkám során elsősorban a rendszerszemléletű gondolkodás, a megoldásorientált módszertan és a tapasztalati tanulás alapelveit alkalmazom.
Főbb referenciáim: Alpine Elektronikai Kft., Béres Gumi, Est Média, Evosoft Hungary, Grundfos Hungária, Intersnack Magyarország, Legrand, Lidl Magyarország, Lufthansa Systems Hungária, Magyar Telekom, MVMI Informatikai Zrt., Sága Foods, Sony Ericsson.

LinkedIn profil:

http://hu.linkedin.com/in/zoltansolutionseed/

Szentmihályi Károly

Szentmihályi Károly

1982-ben végeztem az ELTE Bölcsészkarán pszichológia szakon. Tanítottam középiskolában, főiskolán és egyetemen is. 1991. óta tartok tréningeket, 1999. óta coachingokat – mások fejlesztését, tanítását hivatásomnak érzem.
Úgy gondolom, életfeladatunk, hogy minél többet kihozzunk magunkból, és másokat is erre mozgassunk. Fontos számomra, hogyan érhetjük el a tudatosabb, magabiztosabb, felelősségteljesebb, rugalmasabb gondolkodás elsajátítását.
Szakterületeim:
• Sales tréning – alap, közép és mester fokon
• Predátor tréning
• Helyzetfüggő tárgyalástechnika – SANTORO modell alapján
• Stresszkezelés, megküzdési technikák elsajátítása
• Meggyőző kommunikáció
• Személyes hatékonyságfejlesztése
• Érzelmi intelligencia
• Vezetői tréning
• Pszichológiai állapot felmérés- tesztek segítségével – erősségtérkép
• Kreativitás fejlesztési technikák
• Trénerképzés

http://hu.linkedin.com/in/k%C3%A1roly-szentmih%C3%A1lyi-62b666120

Balogh Péter

Balogh Péter

Az ELTE Bölcsészkarán 1994-ben szereztem pszichológusi oklevelet. 4 évvel később végeztem el a Munka- és szervezetpszichológus szakképzést. 20 éve tartok tréningeket, eddig több mint 60 vállalatnál és nonprofit szervezetnél dolgoztam.
Több évet tanítottam a Debreceni Egyetemen és a gödöllői Szent István Egyetemen.
Fontosnak tartom, hogy pszichológiai ismereteimet és a képzések során szerzett tapasztalataimat megbízhatóan és gyakorlati oldalról használjam fel a munkámban.
Munkám során arra törekszem, hogy ügyfeleimmel és tréning résztvevőimmel fokozzuk tudatosságukat, meglévő erősségeikre építve növeljük eredményességüket, és képes legyek magasabb szintre juttatni őket a megcélzott területeken.

Szakterületeim:
• Ügyfélszolgálati kommunikáció
• Vezetői tréningek
• Aviator program
• Vezetői coaching
• Sales tréningek
• Személyes hatékonyság fejlesztése
• Visszajelzések adása
• Stresszkezelés, megküzdési stratégiák
• Pozitív pszichológia szervezeti alkalmazása

http://hu.linkedin.com/pub/p%C3%A9ter-balogh/31/a63/825