iCons-Hungary: Tréning, coaching, tanácsadás, mérés & teszt

Üzleti stratégiák és személyes kompetenciák fejlesztése

Szolgáltatás keresés

Keresett kifejezés:
Szolgáltatásaink:

Facebook

Kapcsolat

iCons-Hungary Kft.

Cím: 6723 Szeged, Sándor u. 13.

 

Munkatársaink:

Környei Imre:

mobil: +36 20 474 3214

e-mail

Dr. Fedor István

mobil: +36 20 327 4859

e-mail

Fedor György

mobil: +36 30 360 1914

e-mail

  

Céges adatok:

Statisztikai számjel: 14268449-7022-113-06

Szimuláció

 

A szimuláció nagy előnye, hogy az új ismereteket életszerű helyzetekben lehet kipróbálni, begyakorolni. Szimuláció portfóliónk jelenleg a következő szimulációkból áll:

A szimuláció egy közepes méretű vállalat teljes megújításának folyamatának megtervezését teszi lehetővé. Minden döntés azonnal letesztelhető. A szimuláció révén azonnali visszajelzést kapnak a résztvevők döntéseik következményeiről. 

 

Világszínvonalú gyártás szimuláció

A szimuláció egy összeszerelőüzem működését modellezi. A gyártás optimalizálásához a folyamatok újraszervezését, ciklusidő kiegyenlítést és munkahely kialakítást kell a csoportokban végrehajtaniuk. A szimuláció során a csapat célja, hogy ismét nyereségesen működjön a vállalat.

 

A szimuláció során a csapatok  egymással éles versenyben álló kereskedő cég munkatársainak munkáját modellezik. Azonos ügyfeleknek próbálnak eladni, akik előre megadott szempontok alapján döntik el, hogy kitől mennyit vásárolnak.

 

 A Vezetői Triatlon a világ első olyan személyre szabható szervezetfejlesztő szimulációja, ami egyszerre foglalkozik a vezetői sikeresség 3 legfontosabb tényezőjével – Emberek vezetésePénzügyi tervezésStratégiai tervezés.

 

 

  

Nagyon sok vezető csúszik a mikromenedzselés hibájába. Ez a program abban segít, hogy miként kezd el és alakítsd ki a felhatalmazás kultúráját az általad vezetett területen. S ezzel motiváld csapatodat és Te is jobban tudj koncentrálni stratégiai feladataidra.

  

Mindenkinek szüksége van az önismeretre. Ha nem kapunk visszajelzéseket, akkor nem tudunk fejlődni. Azonban a visszajelzések jelentős százaléka ellenállást és védekezést vált ki, mert nem jól adják őket.