iCons-Hungary: Tréning, coaching, tanácsadás, mérés & teszt

Üzleti stratégiák és személyes kompetenciák fejlesztése

Szolgáltatás keresés

Keresett kifejezés:
Szolgáltatásaink:

Facebook

Kapcsolat

iCons-Hungary Kft.

Cím: 6723 Szeged, Sándor u. 13.

 

Munkatársaink:

Környei Imre:

mobil: +36 20 474 3214

e-mail

Dr. Fedor István

mobil: +36 20 327 4859

e-mail

Fedor György

mobil: +36 30 360 1914

e-mail

  

Céges adatok:

Statisztikai számjel: 14268449-7022-113-06

Interim HR

Interim HR
Szolgáltatásaink:Tanácsadás

HR vezetőre / HR projektvezetőre / HR szakértőre van szüksége, mert:

  • munkatársa szülési szabadságra megy vagy
  • munkatársa felmondott és a távozás / új munkatárs felvétele között űr támadt, vagy
  • új projekt bevezetése várható, vagy
  • a szokásos operatív működéstől eltérő helyzetbe és olyan feladatok megoldása elé kerültünk, amelyek megoldására a belső vállalati tudás és tapasztalat / létszám kapacitás hiányzik?

Az iCons-Hungary Kft. által kínált interim HR működés nem egy átlagos üzleti megoldás, hozzáadott értéket képvisel és megoldást kínál az átmeneti időszakokra:

  • Interim HR menedzserünk/szakértőnk nemcsak a napi ügyeket veszik át, hanem részt vesznek a végleges vezető felkutatásában és betanításában is. Ha olyan munkatársat találunk, aki tehetséges és alkalmas, de még nem érett meg a feladatra, egy tapasztaltabb interim mellett „felszedheti” a tudást, amire szüksége van.
  • Jó eszköz az indokolatlanul nagy létszám kiküszöbölésére, mert az interim menedzser annyi ideig marad, amennyi a feladat megvalósításához szükséges.
  • Specialisták és kiemelt projektek vezetői, akikre a vállalkozás normál működése során nincs igény. Olyan tudást és tapasztalatot hoznak a vállalathoz, ami hiányzik a cégből, pl. speciális képességet vagy problémamegoldást.
  • Szolgáltatásunk igénybevétele során a vállalat olyan munkatársakkal találkozik, akik életük során már több munkahelyen szereztek tapasztalatot és az ipar, a szolgáltatások, illetve a kereskedelem különböző ágazataiban dolgoztak.
  • Munkatársaink átmenetileg a megbízó cég csapatának tagjává válnak, könnyen és gyorsan elnyerik a munkatársak együttműködését és bizalmát.
Név:*
E-mail cím:*
Hozzászólás:*
Még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!